Online Training

Help! Mijn kind krijgt tanden!

Wat kun je verwachten?

Supergoed dat je interesse hebt in de training! Het zegt dat je de mondgezondheid van je kind heel belangrijk vindt. Na het volgen van deze training weet jij alles over mondverzorging bij kinderen of pubers met beugels! Je leert…

Alles over mondverzorging van/bij je kind wat je als ouders/verzorgers wil en zou moeten weten. Hoe moet je poetsen en waarmee?

alles over de tandontwikkeling, wanneer komt wat door en waarom is het belangrijk om het melkgebit ook goed te onderhouden. Wat is goede voeding en hoe heeft dat invloed op het gebit?

Geen gedoe meer met gaatjes, slechte adem. Na het volgen van deze training weet je exact wat je moet doen om het gebit van je kind in topconditie te houden!

Ik heb de online training ‘Help mijn kind is een lastige poetser’ gekocht. Een aanrader voor elke ouder. Gabriëlle leert je meer over de tanden van je kind. Vanaf welke leeftijd de tandjes doorkomen. Wanneer je kunt beginnen met poetsen maar ook laat ze zien hoe je moet poetsen bij je kind. Ze geeft heel veel en uitgebreide informatie en tips. Zelfs voor jou als volwassene noemt ze nog tips. 🙂 Ik kan Gabriëlle (Mondzorg) zeker aanraden om je vragen over tandenpoetsen bij je kind te beantwoorden.

Tamara Staring

Veelgestelde vragen

Wordt deze training vergoed door de zorgverzekeraar?
Nee. Deze online training komt niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar. Wel is het zo dat als je een afspraak fysiek in de praktijk maakt de behandeling en de tips wel voor vergoeding in aanmerking komen. Voor de jeugd is dat tot 18 jaar vanuit de basis verzekering (onder voorwaarden, dus check bij je zorgverzekeraar altijd vooraf wat zij wel/niet vergoeden, teneinde vervelende verrassingen te voorkomen!).

Voor volwassenen geldt dat behandelingen bij de mondhygienist/tandarts vanuit de aanvullende verzekering voor vergoeding in aanmerking kunnen komen. Ook hier geldt! Check vooraf bij je verzekeraar de polisvoorwaarden!

Kan ik deze training overal doen?
Ja, deze online variant kan je overal waar internet is volgen.
Als een deel van deze training wordt vergoed, waarom dan een online training?
Omdat het mijn missie is dat alle monden in Nederland (en daar buiten, maar ik begin met NL 😉 ) gezond zijn. Tijdens covid hebben we als zorgverleners gezien dat niet ieder kind naar de tandarts en/of mondhygiënist gaat. Begrijpelijk maar wel jammer. Want zo krijgt niet iedereen de zorg die hij/zij wel nodig heeft. Uit onderzoek blijkt dat het niet zo goed gaat met de mondzorg voor kinderen. Zo zien we bijvoorbeeld steeds meer gaatjes en zelfs al kronen bij kinderen. En dat is zo jammer! Met deze online training hoop ik meer mensen te bereiken zodat alle kinderen een gezonde en schone mond hebben. Want dat is mijn missie: iedereen een gezonde mond! Hier geldt heel erg het gezegde: Jong geleerd, is oud gedaan! Het voordeel van deze training is dat je ‘m een heel jaar op je eigen tijd kan volgen. Het scheelt je een ritje naar de praktijk in een tijd waarin we druk zijn, veel prikkels hebben en veel ballen hoog moeten houden. Na deze training weet je alles over mondverzorging bij kinderen. Als je liever naar de praktijk komt, kan dat natuurlijk ook!
Tandenpoetsen kan ik allang. Dus is deze training voor mij overbodig toch?
Ik kan me voorstellen dat je denkt dat je het al weet. Ik hoor dit geregeld in de praktijk. Toch is deze training, ook als je denkt dat je wel weet hoe je moet poetsen, aan te raden. Ik vertel hierin niet alleen over tandenpoetsen, maar alles wat je moet weten over mondverzorging bij kinderen. Tandenpoetsen is daar een onderdeel van. Maar ik bespreek ook voeding, spenen/duimen afleren, (tand)ontwikkeling en nog veel meer.

Factuurgegevens

Je bestelling

Product Subtotaal
Help! Mijn kind krijgt tanden!  × 1  79,95
Subtotaal  79,95
Totaal  79,95 (inclusief  13,88 21% btw)
  • Selecteer je bank

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze site te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in ons privacybeleid.

Veilige betaling

Verbindingen zijn versleuteld met SSL

Meesters in Mondzorg
Sandelhout 1
3991 PZ Houten
06 251 02 563
info@meestersinmondzorg.nl 

Trainingen
➔ Help! Mijn kind krijgt tanden!
➔ Kinderen met beugels
➔ Gebitsverzorging tijdens zwangerschap

© 2021 – 2023 Meesters in Mondzorg